Безоплатний літній табір для дітей організували в громаді на Кіровоградщині

© pixabay.com

У Добровеличківці, що на Кіровоградщині, організували літній табір для дітей віком від 6 до 9 років. Участь у ньому безоплатна, а відвідувати заняття діти можуть у понеділок, середу та п’ятницю.

Про це Першій електронній газеті повідомили організатори — освітньо-культурний простір “Гончаренко центр”.

Основна мета табору — надати дітям можливість провести літо з користю та знайти спільноту однодумців.

«Разом з літом прийшло одвічне питання — чим зайняти дітей? Наша команда знайшла рішення: ми запустили безоплатний літній табір, аби відірвати дітей від телефону, допомогти їм у саморозвитку, відкрити для них щось нове та познайомити зі спільнотою однодумців. У нашій програмі — навчання, майстер-класи, екскурсії, зустрічі та розваги. Все для того, аби діти провели цей час справді незабутньо», — діляться у “Гончаренко центрі Добровеличківка”.

Долучитися до табору можуть діти віком від 6 до 9 років. Табір працює тричі на тиждень: щопонеділка, щосереди та щоп’ятниці з 10:00.

Нагадаємо, “Гончаренко центр” – найбільша недержавна всеукраїнська мережа безкоштовних освітньо-культурних та волонтерських просторів, заснована у 2021 році. Головна ціль проєкту – надихати та надавати необхідні знання людям будь-якого віку для покращення їхнього майбутнього.

Читайте також: Девʼять дитячих майданчиків відкрили у Долинській громаді (ФОТО)

Поширити:

Залишити коментар:

коментар