У Помічній відбудеться психологічний івент для дітей

У Помічній відбудеться психологічний івент “Крок за кроком – зберігаймо спокій”. Проект спрямований на покращення ментального здоров’я дітей.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

Фінансування у розмірі 40 тисяч гривень на реалізацію проекту виграла команда помічнянського Ліцею №1 імені Героя України Березняка Євгена і ГО “Молода Помічнянська громада” за результатами конкурсу “Освітній драйв – Mental health”.

“Наші діти живуть із “синдромом відкладеного життя”. Коли перед ними постає якесь нове завдання, вони починають сумніватися у своїх силах, відмовлятися від пропозицій та можливостей, що дає їм життя й оточення, – розповіла керівниця проєкту психологиня Катерина Колодєєва. – Їм краще сказати “Я не буду”, “Я не хочу”, “Я не вмію” і жити з думкою, що наступного разу вони теж відмовляться і взагалі ніколи не прийматимуть участь в якихось активностях.

Наш психологічний івент навчить дітей піклуватися про себе, допоможе стабілізувати їхній емоційний стан і не загубитися у вирі життя”.

Проект стартує 5 липня і триватиме протягом місяця. Загалом психологи планують залучити до активностей близько 80 дітей із Помічнянської громади.

FB-IMG-1719471326022

Messenger-creation-8efccac8-8812-4c77-8b98-2eef8fa8962f

FB-IMG-1719471329210

FB-IMG-1719471350360

Проєкт “Крок за кроком - зберігаймо спокій” створений в межах програми "Розширення можливостей для дітей і молоді через навчання, розвиток навичок та UPSHIFT", яка реалізується ГО "СКЦ "Задзеркалля" за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та Федерального міністерства економічного співробітництва і розвитку Німеччини через німецький державний банк розвитку KfW.

Читайте також:  Можливості для жінок та молоді – на Кіровоградщині стартував новий проєкт

Поширити:

Залишити коментар:

коментар