Голованівські школярі замість квітів придбали речі для воїнів

Цього року учні Голованівського ліцею ім. Тараса Шевченка замість придбання квітів на свято останнього дзвоника витратили гроші на підтримку воїнів-земляків, які нині на фронті.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

Благодійну акцію «Зараз дрон – потім квіти» оголосили в ліцеї після вторгнення. Цьогоріч учні та їхні батьки зібрали  4366 грн, які могли б традиційно витратити на квіти для вчителів. Та освітяни такій ініціативі лише радіють, адже на фронті нині преребувають чимало їхніх колег і з Голованівського ліцею, і з його філій.

Всі кошти витратили на край необхідні речі для військових. Зокрема вдалося придбати 4 дощовики-пончо, 12 лоадерів до автоматів, 3 портативні світлодіодні і 2 переносних ліхтарі. За таку допомогу діти отримали подяку від одного з підрозділів Державної прикордонної служби. Адже воїни цілодобово, незважаючи на пору року і погоду, стоять на захисті держави.

Підтримали акцію і цьогорічні випускники, які вчора востаннє переступили шкільний поріг і також зробили свій внесок у благодійну скриньку. Коли кошти порахують і придбають речі, замовлені воїнами, адміністрація ліцею окремо прозвітує.

Нагадаємо, маленькі школярі з Голованівська купили зарядну станцію для воїнів.

Читайте також:

Поширити:

Залишити коментар:

коментар