Школярів і студентів з Кіровоградщини запрошують на Єврошколу-2024

Oнлайн школа EU Study Days (Єврошколи)-2024 оголосила новий набір школярів та студентів. Учасники отримають можливість дізнатися про ЄС та євроінтеграцію від європейських та українських експертів і дипломатів.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією Представництва Європейського Союзу в Україні.

До участі у проєкті запрошують учнів 9-11 класів, студентів та аспірантів українських ВНЗ, всіх тих, хто поділяє європейські цінності, прагне дізнатися більше про Європейський Союз, а також знайти однодумців, з якими можна обмінюватися досвідом, втілювати спільні ініціативи та разом створювати майбутнє України як європейської держави.

Провідні європейські та українські експерти, дипломати розповідатимуть про взаємовідносини Україна-ЄС, основні принципи вступу до ЄС, підтримку України Європейським Союзом (військову, гуманітарну, економічну, фінансову тощо), пріоритети допомоги ЄС у відбудові післявоєнної України, ознайомлять з програмами та проєктами ЄС в Україні.

Учасники також опанують навички, які потрібні, щоб побудувати успішну кар’єру, ознайомляться з освітніми та культурними програмами та багатьма іншими можливостями для молоді у ЄС.

Формат Єврошкіл передбачає активні дискусії та живе спілкування.

Кінцевий термін подачі заявок: 23:00, 20 липня 2024 року.

Навчання триватиме з 5 серпня до 8 жовтня 2024.

Що чекає на слухачів EU Study Days?

  • 10 навчальних модулів про історію ЄС, його інституції, цінності, політики, європейську інтеграцію України тощо. Програма включає лекції від українських та європейських експертів, онлайн вебінари та інтерактивні заняття.
  • Реалізація мікропроєктів, спрямованих на поширення інформації про цінності та політики ЄС, ідеї європейської інтеграції.
  • Сертифікат про проходження програми із зазначенням тривалості навчання, кількості годин, переліку модулів, для студентів – кількості кредитів ЄКТС.
  • Участь в EU Study Days Offline School для 40 найактивніших та найуспішніших учасників.

Для участі потрібно:

  • Заповнити заявку

для школярів: https://bit.ly/eustudydays_school_06-2024

для студентів та аспірантів: https://bit.ly/eustudydays_students_06_2024

    • У разі успішного відбору за заявками – пройти онлайн-тестування на платформі EU Study Days https://www.eustudydays.in.ua/

Більше інформації на сторінці проєкту:

Новий набір на навчання в Онлайн школі EU Study Days 2024

Читайте також:

Поширити:

Залишити коментар:

коментар