Кропивничани попрощалися із загиблим захисником (ФОТО)

Сьогодні, 14 червня, Кропивницький провів в останню путь старшого сержанта Євгена Бицюру.

Про  це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на пресслужбу Кропивницької міської ради.

Сергій Бицюра народився 24 травня 1978 року у Кропивницькому. Навчався в місцевій загальноосвітній школі № 16. Закінчив Кропивницьке вище професійне училище №4 за спеціальністю «верстатник широкого профілю». Пройшов військову строкову службу в сухопутних військах на посаді командира гармати.

Після служби працював на різних підприємствах Кіровоградської області, в Кропивницькому за своєю спеціальністю.

24 серпня 2014 року, у День Незалежності України, Євген Бицюра став до лав Збройних сил України, де проходив службу на посадах навідника та кулеметника. І з 2018 по 2021 рік продовжив службу в українській армії за контрактом в ремонтній роті однієї із військової частини.

Від перших днів повномасштабного вторгнення, з 24 лютого 2022 року, Євген Анатолійович захищав рідну країну, свій народ, свою родину. Він добровольцем приєднався до лав Збройних Сил України. Служив на посаді оператора-вогнеметника спеціального підрозділу загону спецоперацій.

Старший сержант Євген Бицюра загинув 8 червня 2024 року в районі населеного пункту Вовчанськ, Харківської області під час виконання бойового завдання. У воїна залишились мама та дві доньки.

Попрощалися з Героєм на Алеї почесних воїнських поховань Далекосхідного кладовища. Панахиду за загиблими відслужив архієпископ Кропивницький та Голованівський Православної Церкви України Марк. Поховали воїна на кладовищі села Сасівка.

1

2

3

6

7

9

87

Нагадаємо, Кропивницький попрощався з трьома загиблими Героями (ФОТО)

Читайте також: у Кропивницькому попрощалися з двома Героями-захисниками (ФОТО)

Поширити:

Залишити коментар:

коментар