Спецпризначенці подякували родині підприємців з Кіровоградщини

Один з підрозділів спецпризначення Сил Спеціальних Операцій передав подяку родині Алли і Василя Конякіних – підприємців із Голованівська – за багаторічну підтримку.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

До вторгнення подружжя активно підтримувало заклади соціальної сфери Голованівського району: надавали матеріальну допомогу на ремонт дитсадків у місцевих селах, оновлення меблів та іграшок, підтримували місцевих ветеранів, передавали іграшки в дитбудинки та багато іншого.

З 2014 року Алла і Василь підтримують підрозділи ЗСУ і  ССО, де служать воїни-земляки, – передають продукти, готові харчі, пальне, амуніцію, медичні засоби тощо.

“Починаючи з весни 2022 року на їхній кухні на кожних вихідних збиралися жінки (в основному наймані працівниці і вчителі Голованівського ліцею) і готували тонни різної їжі, яку потім волонтери возили військовим на північ, схід і південь. Більшість продуктів

На щойно деокуповану Чернігівщину і Київщину вони відправили десятки тонн випічки, вареників, м’ясних страв, круп і макаронів. Доставляли як власним транспортом, так і за посередництва інших волонтерів. Це була неоціненна допомога людям, які ледь пережили російську окупацію.

У ті дні, коли країна була на межі колапсу, магазини пустували, а російські війська окуповували наші міста і села, Алла і Василь роздавали людям продукти і відкрили склади своїх магазинів, щоб нагодувати воїнів і переселенців. Що це, якщо не людяність і патріотизм? ” – розповіла дружина воїна-спецпризначенця Світлана.

276171187-4909406835832767-6581894532832943375-n

Нині ж подружжя долучилося до придбання 3-D принтерів та витратних матеріалів, за допомогою яких місцевий майстер друкує корпуси до потужних павербанків, ліхтариків та багато інших необхідних воїнам речей.

Читайте також: 

Поширити:

Залишити коментар:

коментар