У Кропивницькому працюють над створенням двох індустріальних парків

Ілюстративне фото

Сьогодні, 4 квітня,  відбулося засідання постійної депутатської комісії Кропивницької міської ради з питань економічного розвитку, промисловості, підприємництва, інвестицій та регуляторної політики, на якому обговорили стан створення індустріальних парків на території міста.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на пресслужбу Кропивницької міської ради.

Йшлося про два об’єкти, над якими працюють ПАТ «НВП Радій» та ПП «Компанія Росток-Агро».

Представників обох підприємств запросили на засідання комісії аби вони надали інформацію про поточний стан справ.

Фінансова директорка ПАТ «НВП Радій» Олена Дуднікова зазначила, що по їхньому проєкту на черзі затвердження детального плану.

“Попереду іще багато інших важливих етапів – погодження в департаменті екології на рівні області, а потім в профільному міністерстві, громадські слухання, містобудівна рада і аж потім — розгляд на сесії міської ради”,- додала Олена Дуднікова.

Єдине зауваження, яке висловив директор департаменту містобудування та земельних ресурсів міської ради Роман Лунгол – необхідність передбачити в проєкті об’єкти укриття.

Натомість детальний план по проєкту ПП «Компанія Росток-Агро» уже затвердили, відбулися громадські слухання, на підприємстві чекають засідання сесії міської ради і готові починати будівництво.

Комерційна директорка ПП «Компанія Росток-Агро» Анна Шеремет запевнила депутатів, що має чимало планів щодо роботи індустріального парку як для розвитку Кропивницького, так і для області в цілому.

“Мені цікаво розвиватися самій та збирати команду однодумців. Наш проєкт дуже амбітний. Ми працюємо над ним чотири роки, тому що багато що з його етапів тут у нас впроваджується вперше. Закінчимо проєкт і уже маємо численні ідеї як будемо працювати далі і що будемо робити для міста та області. У нас дуже вигідне місце розташування логістично, в планах – завести залізничну гілку, залучати іноземних інвесторів, релокувати підприємства з окупованих територій. Треба працювати одним словом”,- підсумувала очільниця компанії.

Нагадаємо, міськрада звернеться до правоохоронців щодо лісопарку «Никанорівський»

Читайте також: один із парків Кропивницького передали в користування Православній церкві

Поширити:

Залишити коментар:

коментар