На Кіровоградщині попрощалися з воїном, який вважався зниклим безвісти (ФОТО)

Вчора, 26 березня, жителі Онуфріївської громади провели в останню путь воїна Руслана Персіянова, який вважався зниклим безвісти.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на пресслужбу Онуфріївської селищної ради.

Народився Руслан 13 травня 1984 року в селі Гайовому Козельщанського району Полтавської області. Народився у багатодітній родині. Хлопець мав п’ятеро сестер.

У 1987 році переїхав до села Мар’ївки Онуфріївського району Кіровоградської області. Працював на місцевій фермі.  У 2010 році – у сільському господарстві на конярському заводі міста Кременчука. Згодом трудився на будівництві, далі на підприємстві вирощування овочів у селі Велика Багачка Миргородського району Полтавської області. Протягом кількох останніх місяців цивільного життя був різноробом у селі Піщаному Кременчуцького району Полтавської області.

31 січня 2023 року Руслана Персіянова мобілізували до лав Збройних сил України. У грудні 2023 року він припинив виходити на зв’язок. Згодом родина отримала повідомлення про те, що Руслан зник безвісти.

У березні 2024 року з’ясувалося, що 4 грудня 2023 року стрілець-снайпер 3-го відділення 1-го механізованого взводу 7-ї механізованої роти 3-го механізованого батальйону військової частини А 4689, солдат Руслан Персіянов загинув під час виконання бойового завдання біля населеного пункту Терни Донецької області.

image

2

5

5

6

8

9

Нагадаємо, воїна, який зник безвісти два роки тому, поховали на Кіровоградщині

Читайте також: на Кіровоградщині попрощалися з воїном, який загинув у полоні (ФОТО)

Поширити:

Залишити коментар:

коментар