Обмінники криптовалюти — чому їх вигідно використовувати?

© Фото з відкритих джерел

З розвитком криптовалютних фінансових мереж одночасно стало з’являтися дедалі більше криптовалютних обмінників, через які проводяться транзакції з обміну різних видів грошей. Обмін криптовалюти Хмельницький сьогодні виконується так само просто, як у будь-якому іншому місті України. Щоб оцінити всі переваги такого рішення, достатньо грамотно вибрати платформу з огляду на низку умов, вимог та критеріїв. З проведеного попереднього аналізу можна розширити перспективи отримання прибутків і значно поліпшити матеріальне становище. Саме обмінники в ТОП сьогодні, на відміну від криптовалютних бірж або Р2Р сервісів, що обумовлено великою низкою переваг платформ саме такого типу.

Найбільш вигідні фінансові умови

В обмінниках криптовалюти, які дорожать своєю репутацією та планують розвиток та масштабування бізнесу у довгостроковій перспективі, завжди пропонується більш ніж адекватний валютний курс. При цьому і кількість валютних пар однозначно заслуговує на увагу. Як правило, це різні криптофіатні напрямки, які можуть бути представлені залежно від фінансових можливостей конкретної компанії кількома сотнями варіантів. Торгувати через криптовалютні обмінники з цієї причини дійсно вигідно, адже у будь-який час можна оформити заявку на конвертацію і провести платежі, отримавши свою очікувану частку прибутку.

На окрему увагу заслуговують умови комісії. Якщо на криптовалютних біржах зазвичай плата стягується за різні інструменти, за обслуговування рахунку, за відкриття та закриття ордерів, то в криптовалютних обмінках це лише плата за транзакцію. Причому вона може представлятися у різних форматах:

  • закладатися у загальний валютний курс;
  • відокремлюватися.

Якщо компанія чесно та відповідально веде свою діяльність, то проблем у користувачів не виникає. Жодні додаткові приховані комісії не утримуються, розмір прибутку відповідає очікуванням.

Практичність та зручність використання

У будь-якому солідному криптовалютному обміннику легко можна вибрати:

  • спосіб обробки транзакції;
  • напрямок валютного обміну;
  • суму транзакції.

Причому за сумою зазвичай встановлюються більш ніж адекватні мінімальні та максимальні ліміти. Навіть з умовою того, що компанія чітко дотримується законодавчих норм щодо запобігання шахрайству та відмиванню грошей через криптовалюту. Як правило, через обмінники можна обміняти навіть невелику суму фіату або крипти, а також оперувати солідними грошовими сумами. На біржах мінімальний поріг входу може бути непідйомним — кілька тисяч доларів.

Вибір способу обробки транзакції залежить від того, якою метою ставить перед собою користувач:

  • автоматична конвертація — використовується в більшості випадків, через те, що це зручно, швидко, надійно, зводяться до нуля помилки через людський фактор;
  • ручна обробка — такий режим має попит, коли сума угоди дуже пристойна, або якщо потрібно обміняти криптовалюти на фіатні гроші в готівці.

Розглядаючи напрями валютного обміну на конкретній платформі криптовалютного обмінника, важливо уточнити не лише широту списку, а і його фінансове забезпечення. Простіше кажучи, щоб платіж був успішно здійснений у будь-який час у тій сумі, що встановлена користувачем, важливо, щоб компанія мала гроші на відповідному рахунку в резерві.

Додаткові можливості для заробітку

Криптовалютні обмінники, які функціонують в інтернеті не перший рік, зазвичай мають в інтерфейсі додаткові функції. Для підвищення рівня безпеки клієнти можуть індивідуально налаштовувати методи верифікації платежів, щоб унеможливити шахрайство чи крадіжку особистих даних, коштів. У тому числі передбачено і двофакторну автентифікацію з пін-коду, фейс АйДі, відбитка пальця.

Щоб потенційно збільшити загальну прибутковість, можна скористатися програмою лояльності. Підключення до неї відбувається автоматично після завершення реєстрації. Перехід на новий рівень, на якому користувачеві надаються ще вигідніші умови для обміну крипти, включається автономно при досягненні встановленої суми грошового обороту за весь період використання сервісу.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар