Розігнався до 139 км/годину: водій перевищив швидкість руху на Кіровоградщині

Ілюстративне фото

Вчора, 29 лютого,  патрульні зупинили за перевищення швидкості автомобіль Mazda CX-60. Порушення зафіксували за допомогою приладу TruCam.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на пресслужбу патрульної поліції Кіровоградської області.

Близько 11-ї години у селі Велика Виска Новоукраїнського району правоохоронці помітили водія, який їхав зі швидкістю 139 км/год у населеному пункті.

За таке правопорушення поліцейські винесли йому постанову за ч. 4 ст. 122 (Перевищення встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів більш як на 50 км/год) КУпАП.

“Лише з початку цього року на Кіровоградщині зареєстровано 170 дорожньо-транспортних пригод через перевищення встановленої та безпечної швидкості руху. У автопригодах 50 осіб отримали травми, а 6 осіб загинули. Нагадуємо, що максимально допустима швидкість руху транспортних засобів у населених пунктах становить 50 км/год, а за їх межами — 90 км/год. На автомобільних дорогах з окремими проїзними частинами, що відокремлені одна від одної розділювальною смугою — 110 км/год, а на автомагістралях — 130 км/год”,- йдеться у повідомленні пресслужби.

photo-2024-03-01-09-38-41

Нагадаємо, у Кропивницькому затримали водія з рівнем алкоголю в 10 разів вище норми

Читайте також: у Кропивницькому легковик врізався в маршрутку (ФОТО)

Поширити:

Залишити коментар:

коментар