Кропивницький провів в останню путь двох загиблих Героїв (ФОТО)

Сьогодні, 29 лютого, кропивничани попрощалися з сержантом Олександром Добровольським та солдатом Сергієм Шамраєм.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на пресслужбу Кропивницької міської ради.

Олександр Добровольський народився 4 квітня 1979 року в селі Володимирівка Кіровоградської області. Навчався у місцевій загальноосвітній школі. Пройшов військову строкову службу в Одесі. Після служби одружився та разом з родиною переїхав до Кропивницького.  Впродовж 15 років працював на виробництві металопластикових конструкцій на посаді начальника виробництва.

У лютому 2022 року став на захист Батьківщини. Обіймав посаду головного сержанта – командира відділення зенітно-ракетного взводу.

Сержант Олександр Добровольський загинув 17 лютого 2024 року в районі населеного пункту Колодязі Краматорського району Донецької області під час виконання бойових завдань. Без чоловіка та батька,  сина залишилась дружина, син, донька та мама захисника.

Сергій Шамрай народився 20 січня 1967 року у Кропивницькому. Навчався в загальноосвітній школі № 1. Закінчив Дмитрівське професійно-технічне училище № 39 (нині – Знам’янський професійний ліцей) та отримав спеціальність «тракторист-машиніст». Пройшов військову строкову службу. Працював водієм-вантажником на Центральному ринку міста, потім – довгий час був охоронцем на фірмі.

У жовтні 2023 року приєднався до лав Збройних Сил України. Служив на посаді стрільця піхотного відділення. Мав позивний «Дід».

Солдат Сергій Шамрай загинув 23 лютого 2024 року поблизу населеного пункту Мар’їнка Донецької області під час виконання бойових завдань.Без сина, батька та брата залишилися  мама, син, донька та брати.

Панахиду за загиблими Героями відслужив архієпископ Кропивницький і Голованівський Православної церкви України Марк.

2

3

6

7

8

9

1

Нагадаємо, Кропивницький попрощався з трьома загиблими Героями (ФОТО)

Читайте також: у Кропивницькому в останню путь провели п’ятьох захисників-Героїв (ФОТО)

Поширити:

Залишити коментар:

коментар