300 продуктових наборів отримали переселенці-пенсіонери у Кропивницькому (ФОТО)

Триста продуктових наборів переселенців у Кропивницькому  видав Благодійний фонд “Збережемо українців”.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

Благодійний фонд “Збережемо українців” заснувала група знайомих-підприємців на початку повномасштабного вторгнення росії на територію України у 2022 році. Волонтерам Фонду вдалося налагодити стабільні партнерські стосунки з українськими та закордонними донорами, завдяки яким мають змогу надавати всебічну допомогу військовим, внутрішньопереміщеним особам, а також медичним закладам. До прикладу, благодійники відремонтували покрівлю в будинку компактного проживання ВПО в Оситняжці, що на Кіровоградщині, утеплили фасад, а також закупили побутову техніку.

Відтак, днями 300 продуктових наборів отримали ВПО-пенсіонери 70+ та ВПО-матері-одиначки від партнерів фонду “Збережемо українців” – міжнародної благодійної організації “Енеїда”.

До продуктового набору волонтери поклали олію, цукор, крупу, консерви, чай та згущене молоко.

Директор і співзасновник фонду Андрій Сєдов каже, що наповнення коробок щоразу може відрізнятися залежно від того, чи їх надіслали донори готовими, чи благодійники зібрали самостійно. Також можуть відрізнятися й категорії пільговиків, яким надають допомогу.

Волонтерка Благодійного фонду “Збережемо українців” розповіла, на якій підставі видають допомогу:

“Ми звіряємо всі необхідні документи, чи збігаються вони з даними у формі, яку ці всі люди заповнювали раніше. Сюди входить довідка ВПО, паспорт і податковий номер. Але не завжди виходить дотримуватися такої чіткої процедури. Коли ми їздили видавати допомогу на деокуповану Херсонщину, доводилося заповнювати всю інформацію вручну з нуля. Тобто той, хто прийшов, той і отримав. На прифронтові території ми їздимо не часто, через об`єктивні причини, однак намагаємося допомагати ВПО на Кіровоградщині і збільшувати обсяги цієї допомоги”.

IMG-8793

IMG-8795

IMG-8794

IMG-8790

IMG-8792

IMG-8791

IMG-8787

IMG-8789-1

IMG-8788

IMG-8786

Нагадаємо,  понад 100 продуктових наборів видали студентам-переселенцям у Кропивницькому (ФОТО)

Читайте також: у Кропивницькому видали 300 продуктових наборів для ВПО (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Поширити:

Залишити коментар:

коментар