У Світловодську пройшов турнір із боксу, присвячений пам’яті загиблих Героїв

У Світловодську провели відкритий турнір з боксу пам’яті загиблих захисників та захисниць України.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на пресслужбу Світловодської міської територіальної громади.

Чемпіонат області з боксу провели серед юніорів 2008-2009 р.н. Всього у змаганнях приймали участь 180 учасників. П’ять команд з Кропивницького, чотири з Світловодська, по дві – Кременчук, Олександрія та Долинська. Крім того по одній команді юних спортсменів завітали до нас з Полтави, Знам’янки, Пантаївки, Новоукраїнки, Олександрівки, Попельнастого та Павлиша.

«Ми завжди з радістю зустрічаємо спортсменів з різних куточків України. Цього року турнір проводиться під час війни. Сьогодні, перш за все, дякуємо нашим Збройним силами України, які мужньо нищать окупантів. Україні потрібні сильні духом і тілом громадяни, а боротьба – це спорт сильних людей. Щиро дякую усім, хто долучився до організації цього турніру. Бажаю всім успішної боротьби, чесного суддівства і нехай перемагає сильніший»,- розповів міський голова Андрій Маліцький.

Організатором змагань був тренер Світловодської команди та керівник ГО “ФСВС Легіон” Євген Чабаненко.

Цей чемпіонат визначив юних боксерів, які представлятимуть нашу область на чемпіонаті України. Зокрема, троє хлопців з Світловодська, які зайняли перші місця у своїй ваговій категорії, виборюватимуть першість на державному рівні:

– Комар Олександр (ГО “ФСВС Легіон”),
– Лобода Данило (ГО “ФСВС Легіон”),
– Пастушенко Артем (КДЮСШ №1).

“Кожного боксера нагородили медалями, грамотами та призами за відповідно зайняте місце. Крім того, прямо з передової, де зараз ведуться бої з окупантами, на захід завітали бійці 31-го добровольчого формування територіальної оборони Києва разом з заступником командира Гуцоляк Олександром Володимировичем, які презентували міському голові свій військовий трофей ПТРК «Корнет»,- йдеться у повідомленні пресслужби.

1

2

4

6

8

9

12

13

Нагадаємо, десять золотих нагород здобули боксери Кропивницького на чемпіонаті області

Читайте також: у Кропивницькому тихою акцією вшанували Героїв Небесної Сотні

Поширити:

Залишити коментар:

коментар