Школярі з Маловисківщини зібрали кошти на дрон для піхотинців (ФОТО)

Учні Мануйлівської гімназії, що у Маловисківській громаді, при допомозі своїх однолітків з міського ліцею імені Юрія Кондратюка та батьків і вчителів за кілька місяців зібрали кошти, за які придбали і передали на фронт розвідувального дрона.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

Разом з “бойовим горобцем”, як назвали дрона гімназисти, воїнам написали листа:

“Шановні воїни-захисники 37 окремого мотопіхотного батальйону 56-ї окремої мотопіхотної бригади!
Від щирого серця дякуємо вам за вашу невтомну службу, за вашу мужність і відвагу, за те, що ви бережете нашу землю, наш народ, нашу свободу. Ми, учні, батьки, вихователі, вихованці, вчителі та працівники комунального закладу “Мануйлівська гімназія-заклад дошкільної освіти” Маловисківської міської ради, спільно з громадською організацією “Молодіжний простір МАН-002”, Мануйлівським будинком культури, за підтримки Маловисківського ліцею ім. Ю. Кондратюка та небайдужих громадян, починаючи з вересня 2023 року і по сьогодні, зібрали кошти у сумі 29 тисяч 600 гривень, на які придбали для вас, шановні захисники ,10- дюймовий розвідувально-ударний FPV дрон “Горобець” з камерою нічного бачення, акумуляторною батареєю на 12600 mAh. Віримо, що цей дрон стане вам вірним помічником у виконанні бойових завдань, допоможе вам зберегти життя та наблизити нашу Перемогу. Ми пишаємося вами! Ми молимося за вас! Ми віримо в вас!Нехай вас береже Бог!…”

1

Як розповів педагог-організатор гімназії Юрій Ліпін, придбаний дрон воїнам передали через волонтерський пункт “Волонтери Маловисківщини”, який з перших днів повномасштабного вторгнення координує допомогу воїнам.

За словами волонтерки Ірини Кудрі, дрон від гімназистів уже у військових 37-го батальйону.

2

3

Нагадаємо, у Кропивницькому відкрили безкоштовну майстерню 3D-друку

Читайте також: Кіровоградщина отримала дев’ять пікапів для захисту неба (ВІДЕО)

Поширити:

Залишити коментар:

коментар