Дружина загиблого воїна з Кропивницького пішла служити в поліцію (ВІДЕО)

Дружина спецпризначенця, лейтенанта поліції Михайла Головіна, який загинув у серпні минулого року, вступила на службу до правоохоронних органів.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на пресслужбу поліції Кіровоградської області.

У серпні минулого року спецпризначенець, лейтенант поліції Михайло Головін героїчно загинув при виконанні службових обов’язків на сході України, обороняючи народ і державу від окупаційних військ. За місяць після його загибелі дружина прийняла рішення піти служити в поліцію.

«Вступити на службу до правоохоронних органів було мрією дитинства. Так скалося, що моїм чоловіком став поліцейський. У нас народилося двоє дітей – Олеся і Михайлик, їм зараз 4 та 7 рочків. Коли в нашу родину прийшла біда, я зрозуміла, що таки маю стати поліцейською і продовжити справу чоловіка»,- пояснила Віта Головіна.

Жінка успішно склала відповідні заліки і тести. Після призначення поліцейська склала Присягу на вірність українському народові та отримала жетон із рук керівника обласного главку поліції Романа Козьякова.

Нині відбуде на навчання до Маріупольського центру підготовки поліцейських «Академії поліції» Донецького державного університету внутрішніх справ, після закінчення якого приступить до несення служби в одному з підрозділів Головного управління поліції області.

«Кожна людина, маючи бажання і доклавши зусиль, здатна подолати труднощі, які випадають на її долю. Усі ми боремося за Перемогу, кожен на своєму місці. Я продовжу справу чоловіка, лейтенанта поліції Михайла Головіна і зроблю все можливе, щоб з честю і гідністю виконувати службові обов’язки і бути прикладом та гордістю для наших дітей, яким був і залишається для них батько», – розповіла Віта Головіна.

1

2

3

4

6

7

8

Нагадаємо, завжди разом: як батько і син з Кіровоградщини захищають країну в лавах ТрО

Читайте також: воїни з Кіровоградщини повернулися з полону (ОНОВЛЕНО)

Поширити:

Залишити коментар:

коментар