На Кіровоградщині майже місяць шукають зниклого на Інгульці хлопчика (ФОТО)

На Кіровоградщині тривають пошуки десятирічного хлопчика, якого разом з товаришем востаннє бачили біля водойми у селі Олександрівка Петрівської громади 20 січня цього року.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на пресслужбу ГУ ДСНС у Кіровоградській області.

Подія сталася у суботу, 20 січня. Надзвичайники отримали повідомлення від місцевої жительки, яка розповіла, що бачила двох дітей на кризі річки Інгулець. Згодом вони зникли, що й занепокоїло жінку. Наступного дня, 0 9:29 водолaзи дістали з річки хлопчика 2015 року народження.

До пошукової операції 10-річного хлопчика залучаються рятувальники петрівського підрозділу та фахівці водолазно-рятувального відділення аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України у Кіровоградській області, правоохоронці та місцеве населення.

Пошуки проводяться на території населених пунктів Петрівської громади та поза їх межами, зокрема у лісосмугах та балках. За час пошуків водолази Кіровоградського гарнізону ДСНС обстежили вже понад тисячу метрів акваторії річки Інгулець вниз за течією. Наразі пошукові роботи продовжуються.

image

2

3

4

5

Нагадаємо, на Кіровоградщині втопився 8-річний хлопчик

Читайте також: у ставку на Кіровоградщині з-під криги дістали потопельника

Поширити:

Залишити коментар:

коментар