Військовослужбовець із Кропивницького відкриє у місті барбершоп (ФОТО)

«MEN’S 9.1.1» – з такою назвою відкриває барбершоп у Кропивницькому військовослужбовець Юрій Тодавчич.
Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на пресллужбу обласного центру зайнятості.

Юрій Тодавчич – військовий, і, перебуваючи в окопах не полишав ідеї відкриття власної справи.

03

Коли ж почув від знайомих про проєкт «єРобота», зрозумів, що це саме той шанс, якого упускати не можна. В час, коли його побратими відпочивали від служби, хлопець поступово вивчав умови надання гранту та готував бізнес-план для реалізації своєї мрії. Згодом хлопець захистив свою роботу перед працівниками Кіровоградського обласного центру зайнятості.

«Я захопився ідеєю відкриття власного салону для чоловіків, де можна буде не тільки зробити стрижку, а й зустрітися з друзями, поспілкуватися, відпочити і хоч на деякий час забути про негативні новини. Важливо створити місце, де люди зможуть насолодитися дрібницями у житті, які допомагають зберігати позитивний настрій», – розповідає стартапер.

05

За словами підприємця, інтер’єр барбершопу буде виконаний у стилі лофт, матиме зону очікування з ігровою приставкою Sony playstation. Також буде одна особливість – стенд з ММГ зброєю (макет масо-габаритний; бойова зброя, яка була деактивована шляхом внесення змін до конструкції, що призводить до неможливості робити постріл, використовуючи боєприпаси).

«Із самого порогу має задаватися чоловічий тон, а ось ці деталі зроблять атмосферу мого салону ще більш брутальною та по-чоловічому особливою. До слова, вхід до барбершопу дозволяє без перешкод зайти людям з інвалідністю, і це велика перевага. Для військових будуть запроваджені знижки», – додає грантер.

Військовий планує створити робочі місця для трьох барберів та одного майстра з манікюру та педикюру, а згодом до команди долучиться й адміністратор.

07

08
09

Нагадаємо, на Кіровоградщині видали 6 грантів на ветеранський бізнес. Умови програми

Читайте також: понад 5 тисяч переселенців знайшли роботу на Кіровоградщині

Поширити:

Залишити коментар:

коментар