Платформа про маркетинг відкрита до нових авторів

© Rawpixel

Ant Mediа — українська платформа про маркетинг, яка хоча й нещодавно з’явилась на ринку, та вже змогла швидко спозиціонувати себе як унікальне джерело, де люди можуть черпати натхнення, заглиблюватися в еволюцію соціальних мереж, знаходити однодумців та навіть вести власні колонки.

Давайте дізнаємось про це більше

Українська маркетингова платформа успішно збирає навколо себе спільноту авторів – маркетологів, SMM-менеджерів, копірайтерів та всіх, хто має бажання ділитися своїми думками зі світом. Платформа пропонує унікальну можливість приєднатися публікації статей абсолютно безкоштовно. Однією з головних переваг є те, що автор має змогу представити себе чи свою компанію, поділитися досвідом у сфері маркетингу, презентувати кейси чи надати поради щодо розвитку бізнесу.

65b9fc7b642141-82887447

Ідейним натхненником цієї платформи є Вікторія Шиманська, яка розповіла, що ініціатива виникла після ретельного аналізу ринку, який показав відсутність подібних платформ.

“У нашому конкурентному середовищі дуже важливо заявити про себе. Такі платформи, як Instagram та Facebook, вимагають значних інвестицій, і не всі амбітні, цікаві та яскраві особистості можуть собі це дозволити або мають на це кошти. Наприклад, до знайомства з деякими з наших авторів я нічого не чула про них. І як виявилось, багато з них надзвичайно талановиті, а деякі навіть розвивають свій бізнес в Америці. Знайомство з цими людьми це хороший шанс знайти однодумців, а також почерпнути для себе щось нове…”

Ant Media має свою унікальність. Це простір, де фахівці з маркетингу можуть не лише ділитися своїм досвідом, але й розкривати приховані таланти та різноманітні перспективи.

65b9fc7b66def0-44681714

Коли ви зайдете на платформу, то зрозумієте як сильно вона сприяє росту нових ідей, пошуку відповідей або думок на створення чогось нового. Прихильність платформи до інклюзивності та відкритості створює середовище, в якому люди можуть вільно висловлювати свої думки та робити внесок у розвиток маркетингу та бізнесу, що постійно змінюється.

Що ви можете знайти на Ant Media:

  • подкасти про маркетинг
  • інтерв’ю з цікавими особистостями
  • корисні добірки для маркетологів
  • багато нових та необхідних для ефективної роботи інструментів
  • надихаючі статті
  • авторів, чиї статті надихнуть вас на нові думки та ідеї

Для вашої зручності, статті розподілені за рубриками, тож вам буде легко знайти потрібну вам тематику та відкрити для себе новий світ можливостей.

Долучайтесь і самі переконайтесь в унікальності даної платформи

Поширити:

Залишити коментар:

коментар