Control.ua: Безпека під контролем професіоналів

Місця, де ви мешкаєте або ведете бізнес, мають бути безпечними, щоби рідні, клієнти або відвідувачі, перебуваючи в них, почувалися захищеними. Здебільшого будівлі вже мають усе необхідне: протизламні вікна та двері, освітлення, огорожі. Проте невеликі інвестиції в додаткове обладнання підвищать шанси зберегти майно в безпеці. Облаштувати захисні системи допоможе компанія control.ua. В інтернет-магазині представлені як окремі пристрої, так і готові комплекти безпеки для житлових і комерційних будівель, громадських місць і установ, офісів, підприємств.

Додаткова безпека – чи варто вкладати гроші?

Витрати на безпеку цілком виправдані. Вони бережуть не тільки нажите, але й спокій його власників. Є ціла низка причин, через які треба подумати про встановлення охоронного обладнання. Ось найважливіші з них:

  • з’являється можливість вчасно виявити небезпеку й запобігти їй;
  • знижується ризик пограбувань;
  • збільшується ймовірність затримання хуліганів у разі вандалізму та інших злочинів.

Яке обладнання пропонує інтернет-магазин Сontrol.ua?

Вибір відповідної системи залежить від особистих уподобань клієнта, його бюджету, особливостей об’єкта й того, який саме потрібен тип захисту. До переліку пропонованої техніки входять:

  1. Сигналізація, що працює на основі датчиків, може захистити вас від затоплення, загоряння, витоку газу або проникнення сторонніх осіб. Про загрозу споживача сповістить характерний звук чи повідомлення на смартфон. В основному купують системи сигналізації для квартир, котеджів і дач. Ці пристрої прості у встановленні й можуть розміщатися місцях з підвищеною небезпекою, таких як кухня, ванна кімната, коридор або гараж.
  2. Домофони – це рішення, що контролюють доступ до різних об’єктів, наприклад, житлових будинків або офісів. Вони забезпечують двосторонній зв’язок між відвідувачем і господарем, тож ви завжди знатимете, хто перебуває біля ваших дверей. Вибирати доведеться з аудіо- та відеодомофонів, також можна встановити відеовічка, переговорні та інші пристрої.
  3. Відеоспостереження, завдяки якому ви можете бачити й чути, що відбувається всередині та зовні вашого будинку. Наявність камери може відлякати грабіжників, а якщо це не спрацює, то допоможе їх спіймати. Новітні прості у використанні інтелектуальні камери відеоспостереження можна переглядати з будь-якого місця на смартфоні, планшеті або комп’ютері.

Популярні виробники в Сontrol.ua

У пропозиції Control.ua гарантовано вдасться підібрати надійне обладнання. Компанія представляє продукцію лідерів світового ринку, серед яких – справжні професіонали Hikvision, Ajax, Dahua Technology та інші.

65b7708d62f74.webp

Hikvision

Hikvision – лідер у сфері систем відеоспостереження, на частку якого припадає майже 40 % світового ринку. Його успіх зумовлений найширшим асортиментом камер і систем відеоспостереження, водночас продукція технологічна й доступна за ціною. Hikvision також пропонує системи контролю доступу та сигналізацію. Розробки Hikvision здебільшого оснащені сучасними інтелектуальними технологіями.

Dahua Technology

Dahua стала одним із провідних постачальників рішень для відеоспостереження на світовому ринку. Компанію визнають завдяки інноваційному підходу та високій якості продукції. Dahua пропонує аналогові та цифрові камери, домофони, а також компоненти для систем сигналізації.

Ajax

Ajax — відомий виробник інноваційних бездротових систем сигналізації, що пропонує комплексні рішення для захисту майна. Його продукція включає передові панелі сигналізації, інтелектуальні датчики руху, датчики відкриття, розбиття, затоплення, газу. Камери спостереження Ajax вирізняються надійністю і швидким реагуванням на небажані події. Наявність спеціального мобільного застосунку дає змогу віддалено керувати системою, переглядати записані відеоматеріали та отримувати повідомлення на смартфон у разі виявлення будь-яких порушень.

Ezviz

Бренд входить до складу корпорації Hikvision, він орієнтований на створення і впровадження рішень «розумного» будинку в життя споживача. Основна група товарів Ezviz – відеокамери та бездротові датчики для дому. Вироби торгової марки вирізняються цікавим дизайном, простотою, компактністю і насиченістю дійсно корисним функціоналом для побутового використання.

Якщо ви не впевнені, яка із систем підійде для вашого об’єкта, зверніться до експертів сontrol.ua, які допоможуть прийняти найкраще рішення.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар