Марафон на милицях і протезі влаштує воїн із Кіровоградщини, щоб підтримати побратимів

© ffu.foundation

Марафон, довжиною в щонайменше 10 кілометрів, на милицях і протезі пройде молодий ветеран війни Володимир “Букша” Ковальов із села Злинка, що на Кіровоградщині, щоб підтримати своїх побратимів, які воюють на фронті, стримуючи російських окупантів.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

Хода відбудеться завтра, 22 січня, у День Соборності України, коли українці відзначатимуть 105-ту річницю з дня підписання Акту злуки між землями Наддніпрянської та Наддністрянської України.

Володимир пройде на протезі та милицях від свого будинку, що по вулиці Івана Франка, через все село до АЗС, що в напрямку автотраси М-30.

Володимир Ковальов

Як розповів Злинський сільський голова Олександр Недолужко, це свідоме рішення воїна-земляка, який не може залишатися бездіяльним, знаючи, як важко його побратимам у цей зимовий період на фронті.

“Мета цього марафону – ПРИВЕРНЕННЯ УВАГИ СПОКІЙНОГО ТИЛУ ДО ПРОБЛЕМ ЗАХИСНИКІВ УКРАЇНИ ТА ЗБІР КОШТІВ на підтримку своєї 56-ї бригади , зокрема- її 37-го батальйону. Саме тому, ми звернулись до усіх небайдужих та милосердних мешканців Злинки, вийти 22 січня о 8-й годині ранку зі своїх домівок до центральної вулиці, якою йтиме Володимир і підтримати мужнього воїна донатами.

Навіть чиїсь 20, 50, 100 чи 200 гривень допоможуть нашим воїнам краще нас з вами захищати!” – зазначив посадовець.

Воїна по маршруту супроводжуватиме автомобіль і група підтримки, у якій перебуватиме, зокрема, його дружина Наталя Ковальова.

А ті, хто матиме бажання і можливість підтримати акцію на відстані, можуть перерахувати гроші на волонтерську картку карта на ім’я Станіслава Письменного - 4966 8046 0965 5658 (Укргазбанк) або на картку дружини Наталі Ковальової 4149499151950019 (Приватбанк) ,- кошти без затримки передадуть безпосередньо Володимиру під час проведення марафону.

Як зазначив Олександр Недолужко, Володимир Ковальов не планує обмежуватися рідним селом. Якщо дозволить здоров’я, він вийде на трасу М-30 і далі через Велику Виску рушить на Кропивницький.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар