У центрі Кропивницького встановили інсталяцію “Серце народів”

Вчора, 28 грудня, у Кропивницькому встановили інсталяцію “Серце народів”, яка символізує об’єднання національних діаспор

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на пресслужбу Кропивницької міської ради.

Створенням стенду-інсталяції опікувався Центр розвитку національних культур “Єдина родина” в рамках проєкту “Діалог культур – основа розвитку сучасного суспільства”, який став переможцем конкурсу “Дієві ініціативи”.

Центр вже реалізував чимало проєктів, спрямованих на об’єднання та підтримку національних діаспор, боротьбу за свободу й гідність, прагнення миру та порозуміння, розвиток міжкультурного діалогу, патріотизму й національної ідентичності у Кропивницькій громаді.

“Сьогодні в нашому місті зв’явилася особлива інсталяція -серце-символ згуртованості українців з іншими народами, єдності в боротьбі зі спільним ворогом. Проти зла, яке несе росія, об’єдналися люди багатьох національностей і віросповідань. Биття і світло цього серця також стануть ще одним нагадуванням про жертви, яких нині зазнає наша країна. Щиро дякую центру розвитку національних культур “Єдина родина” за реалізацію проєкту, пишаюся, що міська влада теж долучилася до нього”, – зазначив секретар Кропивницької міської ради Олег Колюка.

image

2

3

Нагадаємо, У Кропивницькому встановили “Дзвони пам`яті” за загиблими захисниками

Читайте також: у Новомиргороді встановили стелу Пам`яті загиблих Героїв (ФОТО)

Поширити:

Залишити коментар:

коментар