“Про премії пора забувати”: депутати Малої Виски проти преміювання міського голови

На черговій сесії Маловисківської міської ради депутати не підтримали проект рішення стосовно внесеного в порядок денний питання “Про встановлення надбавок, надання матеріальної допомоги та преміювання міського голови “.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

Проект рішення підготували в апараті міської ради і ним, зокрема, пропонувалося:

“Установити надбавку за високі досягнення у праці або за виконання особливо важливої роботи в розмірі 50 відсотків посадового окладу з урахуванням надбавки за вислугу років; Надати матеріальну допомогу при наданні щорічної відпустки в розмірі середньомісячної заробітної плати; Здійснювати преміювання в межах затверджених видатків на оплату праці у розмірі 50 відсотків від посадового окладу; Здійснювати преміювання до державних та професійних свят, ювілейних дат у розмірі 100 відсотків посадового окладу; При цьому зазначалось, що “Розміри виплат,встановлених цим рішенням, діють строком на 1 рік, і можуть змінюватися в разі зміни чинного законодавства. Преміювання міського голови”.

Міський голова Юрій Гульдас, який вів засідання, повідомив про конфлікт інтересів і вийшов із сесійної зали, передавши функції головуючої секретарю міськради Лесі Постолюк.

В обговоренні питання виступив лише один депутат – голова постійної комісії з питань бюджету Олександр Бровченко, який окреслив існуючі проблеми у комунальній сфері, в галузях медицини і освіти, відсутності інвестицій та інших і порадив “забувати про премії і надбавки, поки не буде результатів”.

Після цього перейшли до голосування, в результаті якого проект рішення про преміювання підтримала лише секретар міськради Леся Постолюк, усі ж інші присутні в залі або ж голосували проти або ж утрималися.

Нагадаємо, стало відомо, коли відбудеться чергова сесія Кіровоградської облради

Читайте також: земельний без(лад) по-кропивницьки

Поширити:

Залишити коментар:

коментар