Мешканець Олександрії випадково дізнався, що його авто у розшуку

© avtouspih

До сервісного центру МВС в Олександрії звернувся чоловік, щоб перереєструвати свій автомобіль, але перевірки показали, що його транспортний засіб знаходиться у розшуку. 

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на пресслужбу сервісних центрів МВС в Кіровоградській області.

До сервісного центру МВС на Кіровоградщині звернувся чоловік для перереєстрації транспортного засобу ГАЗ 3307 в зв’язку з переобладнанням. Під час проведення перевірок за наявними базами працівники МВС виявили, що автівка перебуває у розшуку.

“Звісно, реєстрацію призупинили, а справу передали до поліції. Ми вкотре наголошуємо: будьте обережними при купівлі авто. Найбезпечніший спосіб придбання транспортного засобу – це укладення договору  купівлі-продажу та перереєстрація в сервісному центрі МВС”,- йдеться у повідомленні пресслужби МВС.

409036033-672848414962316-206401192606403020-n

Щоб вберегти себе від придбання «проблемного» транспортного засобу, варто звернутись до найближчого сервісного центру МВС для оформлення договору купівлі-продажу тa перереєстрації aвто на нового власника.

Для того, щоб отримати послугу з перереєстрації необхідно мати талон попереднього запису та повний пакет документів, а також оплатити потрібну послугу. Талон можна оформити як онлайн через функціонал Е-ЗАПИС, так і офлайн в терміналі, що знаходиться в приміщенні сервісного центру МВС.

Консультацію щодо послуг сервісних центрів МВС можна отримати за телефоном (044) 290-19-88.

Нагадаємо, у Бобринці чоловік успадкував автівку, що перебуває в розшуку

Читайте також: доставку посвідчення водія можна буде замовити через ДІЮ

Поширити:

Залишити коментар:

коментар