У Кропивницькому діти-сироти отримали подарунки до новорічних свят (ФОТО)

Більше трьох десятків дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, та вимушених переселенців – вихованців дитячого будинку сімейного типу, які мають інвалідність, отримали подарунки до новорічних свят від міськради.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на Кропивницьку міську раду.

Посадовці міськради зустрілися з дітьми та їхніми опікунами, піклувальниками та батьками-вихователями саме у перший день зими – напередодні Міжнародного дня людей з інвалідністю, а ще дня Святого Миколая та новорічних свят, аби сказати їм теплі слова підтримки і подарувати “теплі” подарунки.

“Не випадково у всьому світі відзначають Міжнародний день людей з інвалідністю. Це потрібно, щоб ще більше привернути увагу до таких людей, щоб зробити велику роботу для них у плані турботи і в законотворчому полі, і в реальному житті. Але головне наше завдання – здобути якнайшвидше нашу Перемогу і допомогти усім людям, які опинилися у складних життєвих обставинах”, – відзначив заступник міського голови Олександр Мосін.

Усім присутнім дітям посадовці подарували теплі ковдри і зазначили, що попереду буде ще багато подарунків з нагоди різдвяних і новорічних свят.

2

3

4

5

6

7

8

Нагадаємо, на Кіровоградщину з евакуації повернулось більше 40 дітей-сиріт

Читайте також: долучайтеся до придбання рюкзаків безпеки для дітей, які осиротіли через війну

Поширити:

Залишити коментар:

коментар