Подаруй воїну книгу: у Кропивницькому збирають літературу для військових бібліотек

Книгарня “Є” у Кропивницькому оголосила збір літератури для військових бібліотек України.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією адміністратора Книгарні “Є” Андрія Домаранського.

“Ми отримали запит від військових, реагуємо. Ви знаєте, які бібліотеки дісталися нашим військовим навчальним закладам у спадок зі старих часів? Більшість книг із них брати у руки просто шкідливо.

Думаю кожен має у себе книги, якими можна і варто поділитися з тими, хто обирає професію військового з юності. Від сьогодні збираємо в книгарні світоглядні книги для молоді і передаємо в спеціальні навчальні заклади”,- розповів Андрій Домаранський.

1

Відтак, кожен  відвідувач  книгарні може подарувати книги (придбані безпосередньо на місці чи з власних бібліотек), а працівники книгозбірні передадуть їх за призначенням.

На питання, як визначитися з конкретними книгами, адміністратор відповідає, що охочим долучитися до збору варто дослухатися до свого серця або порадитися з консультантами магазину. Андрій  наголошує, що книги російською мовою та сумнівного змісту не приймають.

У приміщенні книгарні вже розміщений  ящик із спеціальним маркуванням «Книги для військових бібліотек”.

2

Адреса Книгарні “Є”: вулиця Театральна, 31.
Телефон для довідок: 063-373-9515.

Довідково: Це вже не перша подібна ініціатива від Книгарні “Є”. У березні 2020 року магазин спільно з 3-ім окремим полком спецпризначення імені Святослава Хороброго започаткували проєкт “Зброя особливого призначення”, в результаті якого бібліотека військової частини поповнилася сотнями книжок. 

3

Нагадаємо,  на Кіровоградщині книги місцевих авторів надрукують за кошти обласного бюджету

Читайте також: письменник-ветеран Юрій Гудименко презентував книгу у Кропивницькому

Поширити:

Залишити коментар:

коментар