У Кропивницькому попрощалися з двома загиблими воїнами (ФОТО)

Фото: Олексій Каприця

Сьогодні, 28 листопада, на Алею почесних воїнських поховань Далекосхідного кладовища провести у засвіти солдата Олександра Гульдаса і молодшого сержанта Андрія Селівестрова прийшли рідні, друзі, земляки, бойові побратими.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на пресслужбу Кропивницької міської ради.

Олександр Гульдас народився 22 травня 1985 року в селі Калаколове тоді ще Маловисківського району. Згодом родина перебралася до Кропивницького, тут він закінчив загальноосвітню школу №19. Після строкової працював на різних підприємствах міста.

10 серпня 2022 року став на захист Батьківщини. Служив у відділенні дорожньої техніки інженерного взводу.

Солдат Олександр Гульдас загинув 15 листопада 2023 року під час мінометного обстрілу біля села Богданівка Донецької області. У воїна залишились мама, дружина та двоє синів.

Андрій Селівестров народився 26 грудня 1972 року в Кропивницькому. Навчався у загальноосвітній школі №19, закінчив Кіровоградський технікум механізації сільського господарства, вищу освіту здобув в Кіровоградському інституті комерції. Пройшов військову строкову службу, працював на різних підприємствах.

У 2015-2017 роках брав участь в антитерористичній операції у Луганській та Донецькій областях, був командиром відділення. Відзначений відомчими нагородами.

З перших днів повномасштабного вторгнення росії на територію України захищав рідну землю. Служив командиром відділення, потім у господарчому відділенні взводу забезпечення. Воював в Миколаївській, Херсонській, Донецькій областях.

Андрій Селівестров загинув 23 листопада в місці тимчасової дислокації підрозділу. Родина не дочекалася сина, чоловіка, батька, брата.
Панахиду за загиблими відслужив архієпископ Кропивницький і Голованівський Православної церкви України Марк.

1

2

3

4

Нагадаємо, у Кропивницькому попрощалися з загиблим на Донеччині Героєм (ФОТО)

Читайте також: у Кропивницькому попрощалися з чотирма воїнами (ФОТО)

Поширити:

Залишити коментар:

коментар