Графіки знеструмлень вже розроблені, але відключення світла в області не планується

© pixabay.com

На Кіровоградщині споживання електроенергії зі зниженням температури традиційно збільшилося. Однак, максимуму електричних навантажень енергетики наразі не фіксували, тому про наближення відключень електроенергії поки інформації немає.

Про нинішній стан енергосистеми розповів технічний директор  ПрАТ “Кіровоградобленерго” Валерій Запорожець, інформує Перша електронна газета.

Відтак, графіки погодинних відключень застосовуються виходячи з аналізу балансу в енергосистемі. Валерій Запорожець додав, що аналізують загальну картину у всеукраїнських масштабах, а не лише обласних. На сьогодні баланс цілковито забезпечується.

На випадок дефіциту в енергосистемі вже розроблені погодинні графіки відключень електроенергії. 

“Графіки знеструмлень вже готові. Вони узгоджені з відповідними інстанціями.  Варто зазначити, що ці графіки мають досить високу варіативність. Ми дуже сподіваємося, що будемо застосовувати найлегші варіанти для наших користувачів.

Напередодні відключень ми обовязково інформуємо про них абонентів за допомогою нашого офіційного сайту. Я рекомендую користувачам активно використовувати його, вся актуальна інформація та новини щодо екстрених ситацій є в закладках сайту. Варто лише натиснути, обрати свій населений пункт та дізнатися всю необхідну інформацію”,- підсумував технічний директор  ПрАТ “Кіровоградобленерго”.

Куди звертатися у випадку відсутності електроенергії:

0-800-501-148 – безкоштовно на території України;
(050) 488-80-63 – безкоштовно в мережі Vodafone;
(067) 521-15-70 – безкоштовно в мережі Київстар.

Нагадаємо,  на Кіровоградщині майже 60 тисяч людей через негоду були без світла. Яка ситуація наразі

Читайте також:  211 автівок дістали рятувальники зі снігових заметів на Кіровоградщині

Поширити:

Залишити коментар:

коментар