На Кіровоградщині майже 60 тисяч людей через негоду були без світла. Яка ситуація наразі

Протягом 26-27 листопада на Кіровоградщині панувала негода, внаслідок якої 184 населених пункти області залишилися без електропостачання.

Про нинішню ситуацію та роботу енергетиків над усуненням перебоїв розповів технічний директор  ПрАТ “Кіровоградобленерго” Валерій Запорожець, інформує Перша електронна газета.

Під час проходження циклону, який супроводжувався поривами вітру та опадами снігу, в електричних мережах області зафіксували цілий ряд відключень. Загалом, в ніч з 26 листопада без електроенергії залишилися  58 220 користувачів з 450 тисяч абонентів області.

На ранок 27 листопада в 184 населених пунктах без світла були 25 865 абонентів.  В місцевостях, до яких було можливо дістатися організували аварійно-відновлювальні роботи. Загалом працювали 80 бригад, 282 працівника енергокомпанії та 108 одиниць техніки.

Станом на ранок 28 листопада без енергопостачання залишаються 10 населених пунктів.

У Добровеликівському районі електричних мереж внаслідок відключення підстанції Тишківка без світла залишилися жителі села Федорівка, Показового, Михайлівки, Попівки, Тишківки, Братолюбівки, Вороб’ївка, Крикунка.

У Новомиргородському районі електричних мереж без електроенергії залишилося село Оситна.  Всього 432 користувачі.

Це об`єкти, до яких енергетики станом на ранок не мали можливості дістатися безперешкодно.

Наразі спільно з громадами вони організовують роботи по підготовці проїзду для спецтехніки. Необхідні роботи по відновленню подачі електроенергії планують виконати протягом дня.

Куди звертатися у випадку відсутності електроенергії:

0-800-501-148 – безкоштовно на території України;
(050) 488-80-63 – безкоштовно в мережі Vodafone;
(067) 521-15-70 – безкоштовно в мережі Київстар.

Нагадаємо,  наприкінці минулого тижня рятувальники попереджали, що на вихідних на Кіровоградщині прогнозують різке погіршення погоди

Читайте також: закладам освіти Кіровоградщини рекомендують перейти на дистанційку

Поширити:

Залишити коментар:

коментар