Чим небезпечне запалення нирок?

волі легко переходить у хронічну стадію, коли в тканинах відбуваються незворотні структурні зміни. Без правильного лікування на тлі запалення розвиваються різні ускладнення. Для пацієнтів з діагнозом пієлонефрит лікування в Оксфорд Медікал – реальний шанс на повне та швидке одужання.

Як розпізнати пієлонефрит?

Один з класичних симптомів хвороби – біль у попереку. Щоправда, чимало людей ігнорують ці прояви, сприймаючи їх за люмбаго. Це біль у поперековій ділянці, спричинений перенапруженням. Інший характерний симптом запалення нирок – часті позиви до сечовипускання – іноді плутають з циститом. Далі багато хто розпочинає неправильне самолікування, а пієлонефрит в цей час прогресує.

Симптоматика пієлонефриту у різних людей може дещо відрізнятися, проте в більшості випадків, крім уже названих проявів, у гострій фазі хвороби бувають:

  • незначні набряки;
  • нічний діурез;
  • спрага;
  • загальна слабкість;
  • підвищення температури.

Часто запалення нирок розвивається на тлі циститу, уретриту, простатиту та інших хвороб сечостатевої системи, з якими, до речі, може мати багато спільних симптомів. Тому встановити точний діагноз та призначити правильне лікування може тільки кваліфікований лікар на основі лабораторних аналізів.

Чи можна вилікувати пієлонефрит?

Як вже було сказано, з переходом запалення у хронічну фазу в нирках відбуваються незворотні зміни. А це означає, що на цій стадії повністю відновити здоров’я органу та назавжди позбутися хвороби не вдасться. Саме тому лікарі так настійливо простять пацієнтів не ігнорувати тривожні симптоми та не зволікати з діагностикою.

В клініці Оксфорд Медікал можна пройти обстеження сечостатевої системи та, у випадку підтвердження діагнозу пієлонефрит, одразу отримати рекомендації щодо лікування. Головна перевага цього медзакладу – сучасне обладнання, яке дозволяє швидко й точно проводити обстеження, виявляти хвороби на ранніх стадіях. А досвідчені урологи підберуть адекватне лікування для будь-якої стадії захворювання.

До речі, лікарі Оксфорд Медікал навіть хронічний пієлонефрит не сприймають як вирок для пацієнта. Адже з допомогою сучасного медобладнання та нових схем лікування, хворобу можна перевести у стан тривалої ремісії. А це означає, що пацієнт зможе продовжувати насолоджуватися звичним життям. Головне, вчасно звернутися за фаховою медичною допомогою.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар