На дорогах Кіровоградщини утворилися двометрові замети

Протягом 26-27 листопада на автошляхах місцевого значення задіяли 44 одиниці спеціалізованої техніки для обробки дорожнього покриття протиожеледними матеріалами та очистки проїзної частини від снігу.

Про це під час брифінгу повідомив представник ДП “Агентство місцевих автомобільних доріг” Кіровоградської області Сергій Котіков, інформує Перша електронна газета.

Державне підприємство «Агентство місцевих автомобільних доріг» у  співпраці з Кіровоградським облавтодором вживає оперативних заходів для забезпечення безперебійного та безпечного руху автомобільного транспорту на дорогах загального користування місцевого значення Кіровоградської області.

Найбільше, за словами Сергія Котікова, від негоди постраждали автошляхи Голованівського та Новоукраїнського районів. Через мокрий сніг, дощ, ожеледицю та пориви вітру до 20 м/с на ділянках доріг утворилися снігові замети заввишки два метри. Нині там працює  спеціалізована техніка, яка усуває замети. В інших районах Кропивницького та Олександрійського району негода була більш слабкою, там працює лише піскорозкидальна техніка.

У складних ситуаціях на дорогах підприємство пропонує водіям звертатися за номером 067-521-33-65.

“З самого ранку техніка працює на ускладнених ділянках місцевих автодоріг. Плануємо орієнтовно до вечора завершити ці роботи”,- підсумував представник ДП “Агентство місцевих автомобільних доріг”.

Нагадаємо,  на Кіровоградщині тимчасово обмежили рух транспорту

Читайте також: 164 автівки застрягли на дорогах Кіровоградщини за минулу добу

Поширити:

Залишити коментар:

коментар