Колишній голова Кіровоградської ОДА збив на смерть 18-річну дівчину

Народний депутат від “Батьківщини” 44-річний Андрій Ніколаєнко вранці 3 листопада збив на смерть на своєму автомобілі 18-річну дівчину на трасі Київ – Чоп у селі Березівка Житомирського району.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на Українську правду.

Довідково: Андрій Ніколаєнко з 2010 по 2011 рік був заступником голови Кіровоградської облдержадміністрації. З 2011 по 2013 – першим заступником голови Кіровоградської облдержадміністрації, а  9 січня 2013 і по 2 березня 2014 року – головою Кіровоградської облдержадміністрації.

Попередньо відомо, що в автомобілі народний обранець знаходився з дружиною.

В Нацполіції уточнили, що водій автомобіля “Mercedes-Benz GLE” наїхав на пішохода, рухаючись у напрямку міста Чоп у крайній лівій смузі руху.

Там підтвердили, що за кермом знаходився 44-річний житель Київщини, народний депутат України, але не повідомили, хто саме.

Зараз на місці події працюють слідчо-оперативні групи ГУНП в Житомирській області та Житомирського райуправління поліції. Триває з’ясування всіх обставин події.

Попередня правова кваліфікація – ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Призначено ряд відповідних експертиз.

Також повідомляється, що ДБР почало розслідування обставини смертельної дорожньо-транспортної пригоди за участі народного депутата.

“На жаль, це правда. Сьогодні зі мною сталося найстрашніше, що може трапитися із водієм – під колесами автомобіля, яким я керував, загинула людина. Запевняю, я усіляко сприятиму слідчим діям, які зараз проводить ДБР, та добровільно пройду всі необхідні експертизи. Я був тверезим, я не порушував правил, але трагедії уникнути не вдалося. Трапилося величезне горе, яке вже не можна ані відмотати назад, ані скасувати. Справжній розпач – це коли ти ніяк не можеш вплинути на ситуацію. Мої найщиріші співчуття рідним”,- прокоментував ситуацію посадовець на своїй фейсбук-сторінці.

1

2

3

Нагадаємо, п`яна водійка спричинила дві ДТП у Кропивницькому, після чого в`їхала в паркан і дерево

Читайте також: в ДТП загинув воїн та його восьмирічна донька: водію загрожує до 12 років ув’язнення

Поширити:

Залишити коментар:

коментар