Олександрійська громада передала ЗСУ майже 27 млн грн від початку великої війни

©helsinki.org.ua

Олександрійська громада підготувала черговий пакет військової допомоги захисникам – 1,5 мільйона гривень планується направити на три військові частини. Всього з початку повномасштабного вторгнення громада передала 27 мільйонів гривень на підтримку ЗСУ.

Про це повідомляє Перша електронна газета  з посиланням на Олександрійську міську раду.

“Загалом із початку повномасштабної війни бюджет міста передав силам оборони майже 27 000 000 гривень. Багато це чи мало? Це все, що місто могло передати. Більш пріоритетних завдань, ніж допомога армії, в нас немає”, – сказав очільник громади Сергій Кузьменко.

Він розповів, що влада продовжує спілкуватися з керівниками військових частин та хлопцями, які перебувають на передовій.

“Намагаємось задовольняти всі їхні потреби. Оскільки ми спілкуємось із тими, хто знаходиться безпосередньо в зоні бойових дій, то не маємо права щоразу фотографуватись, просити бійців записувати відео чи розповідати у соцмережах про кожну передачу. Війна ще не закінчилась, тому маємо дбати про тих, хто щодня ризикує своїм життям”,- зазначив посадовець.

Сергій Кузьменко додав, що його благодійний фонд «Турбота» за цей період надав близько 6 мільйонів гривень на підтримку земляків, які служать у різних підрозділах. Тільки у жовтні Фонд придбав три квадрокоптера Mavic, купував необхідне й ремонтував машини.

Нагадаємо, у Кропивницькому розпочала роботу “Фундація допомоги захисникам України”

Читайте також: волонтери збирають старі комп’ютери, телефони і їхні запчастини для потреб ЗСУ

Поширити:

Залишити коментар:

коментар