Системи енергопостачанння відремонтували у понад 800 будинках Кіровоградщини

У понад 800 багатоквартирних будинках Кіровоградщини відремонтували системи енергопостачання.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на Кіровоградську обласну раду.

У 846 багатоквартирних будинках Кіровоградської області відремонтували системи енергопостачання. Інформацію про стан підготовки до опалювального сезону та роботи в осінньо-зимовий період заслухала постійна комісія обласної ради з питань бюджету, фінансів та інвестицій.

За словами директорки департаменту житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу ОВА Ольги Довжук, ремонти провели для підвищення безпеки при можливих відключеннях електроенергії.

«Для уникнення загрози виникненню пожеж при відключеннях електроенергії у будинках Кіровоградської області провели ремонти систем енергопостачання. Маємо бути готові до можливих блекаутів через агресію росії», – зазначила Ольга Довжук.

Також у рамках підготовки до осінньо-зимового періоду комунальні установи завершують забезпечувати генераторами. Станом на 3 жовтня 100 відсотків закладів соціального захисту Кіровоградщини готові до опалювального сезону. Стан готовності закладів охорони здоров’я та освіти – більше 90 відсотків, у деяких школах, дитсадках і лікарнях залишається питання лише документального оформлення актів готовності.

Проєкт рішення «Про стан підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери області до роботи в осінньо-зимовий період 2023/2024 року» депутати розглянуть на черговій сесії обласної ради.

Нагадаємо, відключення світла з 1 жовтня- фейк,- Міністерство енергетики

Читайте також: протягом місяця борги за електроенергію на Кіровоградщині зросли на 5 мільйонів

Поширити:

Залишити коментар:

коментар