“Зігріти ЗСУ”: кропивничан запрошують в`язати шкарпетки для воїнів. Як долучитися

Ілюстративне фото

Кропивницький Гончаренко центр запрошує всіх охочих  долучитися до ініціативної групи, яка в`яже шкарпетки для захисників та захисниць.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на пресслужбу простору “Гончаренко Центр”.

“Стрімко наближається зима, і навіть зараз ночами в окопах на передовій досить холодно. Тож Гончаренко центр у Кропивницькому запрошує бажаючих долучатися до ініціативної групи, яка займається тим, що зігріває ЗСУ”,- йдеться у повідомленні.

Якими мають бути шкарпетки для військових, з чого почати їх в’язати, які нитки підходять, а які не дуже – про все це говоритимуть  під час майстер-класу, що його проведе у вівторок 19 вересня о 16.00 у Гончаренко центр Ліка Кожа.

«Одна справа — домашні в’язані шкарпетки, а інша — шкарпетки, які поїдуть зігрівати воїна на передову. Тут важливо все: і склад пряжі, і кольорова гама, і товщина. Наприклад, шкарпетки для носіння у берцях мають бути тонші, ніж для спання, із високою халявою і зміцненими п’яткою та носком», – розповідає пані Ліка, яка з початку вторгнення сплела вже більше двохсот пар шкарпеток.

Охочим долучитися радять прийти у вівторок 19 вересня о 16.00 у Гончаренко центр.  Взяти з собою пряжу для в’язання (це може бути вовна, напіввовна, акрил, бажано темних кольорів).

Щоб організатори знали, скільки людей завітає на зустріч зареєструйтеся за посиланням – bit.ly/44NYZj0 – і без зайвих нагадувань чи запрошень приходьте за адресою вул. Велика Перспективна, 4а (вхід до будівлі збоку, для орієнтиру – на першому поверсі цієї будівлі “Сушімастер”).

Тривалість заходу – біля 1,5 години.

Нагадаємо, українцям варто готуватися до ще однієї складної зими – експерти

Читайте також: пункти Незламності у Кропивницькому запрацюють на початку жовтня

Поширити:

Залишити коментар:

коментар