У стабільно тяжкому стані перебуває один з травмованих у стрілянині в Кропивницькому

© istock

Десятого вересня на вулиці Театральній, що у центрі Кропивницького, стався озброєний конфлікт. Внаслідок події тpьох людей з вогнепальними поpаненнями pізного ступеню тяжкості допpавили до лікувального закладу. За життя одного з них, який перебуває у стабільно важкому стані наразі боряться лікарі.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на генерального директора лікарні “Ацинус” Григорія Урсола.

“Багато хто з вас уже чув або ж читав у новинах про стрілянину, яка сталася у середмісті Кропивницького минулими вихідними. Медики Лікарні Святого Луки | Ацинусу зараз боряться за життя одного постраждалого. Чоловік, який кинувся відібрати зброю в стрілка, аби той не наробив ще більше лиха, отримав важке вогнепальне поранення”, – розповів Григорій Урсол.

Куля зачепила печінку, пройшла крізь діафрагму та легені.

“Наші колеги з міської лікарні швидкої допомоги провели ургентну операцію – врятували чоловіка. А вже наступного дня я очолив команду хірургів, які продовжили боротьбу за життя пацієнта. Зараз чоловік перебуває у стабільно тяжкому стані. Ми ж робимо все залежне, щоб його здоров‘я поліпшилося якнайшвидше”, – зазначив генеральний директор медичного закладу.

Нагадаємо, 10 вересня у центрі Кропивницького сталася стрілянина. Є травмовані

Читайте також: 15 млн грн вимагає чоловік, якому ампутували ногу після стрілянини у кропивницькому готелі

Поширити:

Залишити коментар:

коментар