На Кіровоградщині відпочили діти з тимчасово окупованого Бердянська (ФОТО)

Ілюстративне фото

Вихованці Бердянської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату відпочили та оздоровилися в комунальному закладі «Центральноукраїнський ліцей-інтернат спортивного профілю Кіровоградської обласної ради», що знаходиться у Пантаївці.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на Кіровоградську обласну раду.

«Протягом трьох тижнів 34 підлітки з тимчасово окупованого міста насолоджувалися природою та красою Кіровоградщини.  Брали участь в різноманітних конкурсах, майстер-класах, екскурсіях, іграх тощо зробили відпочинок підлітків насиченим та незабутнім», – розповів директор ліцею Сергій Гринюк.

Дозвілля дітей організували за кількома напрямками – мистецькому, спортивному, екскурсійному та профорінтаційному.

Так, у рамках першого юні бердянці дізналися, що таке монограма та як вона виникла, як малювати у стилі «пуантилізм» та створювати мозаїку, як писати картини магнітом та використовувати нестандартні техніки образотворчого мистецтва.

«Під час спортивних занять підлітки ознайомилися з технікою метання списа та навчилися займатися аеробікою. Свої нові навички вони закріпили під час свята «День спорту», у ході якого займалися в тренажерній залі, брали участь у блиц-турнірі з шашок та шахів, грали у волейбол та випробували себе у грі «Дартс». А з нагоди Дня Незалежності України вихованці школи-інтернату змагалися в «Іграх патріотів»», – додав директор ліцею-інтернату.

Бердянським підліткам влаштували також дві екскурсії, першу з них – до Пантаївського парку. А вже за кілька днів діти завітали до парку імені Тараса Шевченка в Олександрії.

Крім цього юні бердянці ознайомилися з видами стрілецької зброї, які стоять на озброєнні ЗСУ, вивчили порядок прицілювання та відпрацювали його у мультимедійному тирі.

У новому навчальному році вихованці Бердянської санаторної школи-інтернату вчитимуться у різних освітніх закладах Кіровоградщини, в тому числі й Центральноукраїнському ліцею-інтернаті спортивного профілю.

1

2

3

4

5

6

Нагадаємо,  як діти-переселенці з Харківщини адаптувалися в Олександрівській громаді на Кіровоградщині

Читайте також: у Кропивницькому дітям захисників вручили портфелі та сертифікати на шкільне приладдя

Поширити:

Залишити коментар:

коментар