У Гайвороні відбудеться туристична акція “Паротяги мчать до Перемоги”. Як долучитися

Кіровоградська ОДА

18-20 серпня у місті Гайворон відбудеться культурно-мистецька акція “Паротяги мчать до Перемоги”, присвячена збереженню та популяризації історичної спадщини українських залізниць, розвитку легендарної Гайворонської вузькоколійки та туристичного потенціалу краю.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на фейсбук-сторінку “Укрзалізниці”.

На гостей заходу очікують:

-6 справжніх, діючих паровозів з різних куточків нашої країни;
-поїздки туристичними поїздами під паровозами;
-фотосесії з паротягами;
-парад паровозів.

Крім цього, на гостей чекають захопливі екскурсії старовинним містом залізничників, патріотично-мистецькі заходи на підтримку ЗСУ, наметове містечко на березі  Південного Бугу, прогулянка з дикими конями та багато іншого.

Квитки на ретро-поїзди вже доступні у мобільному застосунку Укрзалізниці, на сайті, в чат-ботах Укралізниці та в касах вокзалів.

Середня вартість квитка на ретро-поїзд в обидва напрямки – 230 грн для дорослих і 172 грн для дітей до 14 років.

Для зручного доїзду до Гайворона  призначили курсування безпересадкових вагонів сполученням Київ – Гайворон та Львів – Гайворон.

Відправлення з Києва та Львова в добу 17, 18, 19 серпня о 23:00 та 18:45 відповідно, прибуття — 08:48. Відправлення з Гайворона 18, 19, 20 серпня о 21:05, прибуття в Київ – 08:22, у Львів – 11:40. Квитки вже у продажу.

Детальна інформація щодо культурно-мистецької програми, туристичних маршрутів у чат-боті Гайворонської міської ради.

Для замовлення додаткових туристичних послуг та участі у заходах звертайтеся за телефонами: 098 838 81 99, 068 645 82 29.

“Дивіться розклад, що прикріплений нижче, і шукайте поїзди сполученням: Гайворон – Бершадь, Гайворон – Передбужжя, Гайворон – Джулинка, Гайворон – Хащувате та у зворотному напрямку”,- додали працівники залізниці.

1

2

3
Нагадаємо, відновлюється рух швидкісного потяга Інтерсіті+ через Кіровоградщину

Читайте також: “Укрзалізниця” повертає до пасажирських поїздів воєнізовану охорону

Поширити:

Залишити коментар:

коментар