Кропивницький попрощався з трьома загиблими захисниками (ФОТО)

Сьогодні, 11 липня, у Кропивницькому провели в останню путь воїнів – солдата Сергія Пича, старшого сержанта Андрія Волкова і старшого солдата Миколу Колєсніка.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на Кропивницьку міську раду.

Сергій Пич народився 18 липня 1989 року в Глодосах Новоукраїнського району. Після того, як закінчив школу, родина переїхала до Кропивницького. Тут він вступив до юридичного інституту Харківського національного університету внутрішніх справ. З 2010 року була робота в органах правопорядку, участь в АТО, за яку Сергія удостоїли президентської відзнаки.

Коли почалася повномасштабна війна, він добровольцем пішов захищати Україну. 18 травня кулеметник стрілецького відділення Сергій Пич загинув у бою, який точився в районі Тошківки Донецької області. Без батька залишився син, дружина втратила  чоловіка, батьки – сина.

Корінний кропивничанин Андрій Волков після закінчення школи №26 вступив до машинобудівного технікуму, пройшов строкову службу в армії. Справою його життя стала робота в обласній філармонії, був звукорежисером.

Велике горе прийшло в його родину 3 січня. Але тоді рідні ще сподівалися, що зниклий безвісти воїн живий.  47-річний командир танку Андрій Волков загинув в бою під Соледаром Бахмутського району. Без батька залишилися двоє дітей.

Батьківщиною Миколи Колєсніка була Херсонщина, але з 2014 року його рідним містом став Кропивницький. Разом із дружиною виховував трьох доньок.

“Все буде Україна!”, – казав він, і це гасло стало головним у його житті. З цими словами він пішов на війну захищати те, що любив і цінував – свою країну, рідних і друзів. Був там, де палало справжнє пекло, тримав оборону Бахмута”,- йдеться у повідомленні.

Серце 41-річного командира десантно-штурмового відділення перестало битися 4 липня.

Панахиду за загиблими відслужив архієпископ Кропивницький і Голованівський Православної церкви України Марк. Вічний спочинок вони знайшли на Алеї почесних воїнських поховань Далекосхідного кладовища.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Нагадаємо, у Кропивницькому віддали шану загиблому Герою-головному сержанту (ФОТО)

Читайте також: Кропивничани попрощалися з загиблими Героями-земляками (ФОТО)

Поширити:

Залишити коментар:

коментар