Поліцейські Кіровоградщини отримали подяки облради та ОВА (ФОТО)

 Поліцейські ГУНП в Кіровоградській області отримали подяки обласної ради та ОВА.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на Кіровоградську обласну раду.

Відзнаки з нагоди Дня Національної поліції України вручили голова обласної ради Юрій Дрозд та начальник обласної військової адміністрації Андрій Райкович.

«Обласна рада сесійними рішеннями підтримала напрямок руху реформованої поліції. Це стосується, зокрема, розширення мережі відеонагляду та створення нових станції для офіцерів громад. Запевняю, що співпраця депутатського корпусу та головного управління поліції в області продовжиться. У професійне свято бажаю вам завжди виправдовувати високу довіру людей до поліції», – зазначив у вітальному слові Юрій Дрозд.

Подяки Кіровоградської обласної ради оголосили майору поліції Олександру Топтуну, старшому інспектору відділу служби “102” УОАЗОР ГУНП в Кіровоградській області та старшому сержанту поліції Дмитру Стусу, поліцейському сектору реагування патрульної поліції відділу поліції № 1 (м. Гайворон) Голованівського РВП ГУНП в Кіровоградській області.

Подяки Кіровоградської обласної військової адміністрації оголосили капітану поліції Євгенію Радову, заступнику начальника ситуаційного відділу УОАЗОР ГУНП в Кіровоградській області та старшому сержанту поліції Олександру Осіпову, поліцейському-водію взводу № 1 (швидкого реагування) роти поліції особливого призначення ГУНП в Кіровоградській області.

1

2

3

4

5

6

7

Нагадаємо, поліція Кіровоградщини отримала 14 нових автомобілів

Читайте також: патрульна поліція оголосила набір: умови і вимоги

Поширити:

Залишити коментар:

коментар