Воїна з Кіровоградщини Залужний нагородив відзнакою “Золотий хрест”

Завдяки успішно проведеній операції зі звільнення населених пунктів Херсонщини, Головнокомандувач Збройних Сил України нагородив військовослужбовця 121-ї окремої бригади територіальної оборони високою відзнакою – “Золотий хрест”.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на 121 бригаду тероборони Кіровоградщини.

Олександр служить у 176-му батальйоні  з перших днів повномасштабного вторгнення.

“24 лютого я зранку прийшов до батальйону, де мене відразу призначили на посаду та видали усе необхідне для захисту рідної землі. Хвилювання були, адже єдиний військовий досвід, який я мав, отримав під час першого призову на строкову службу Незалежної України, а це близько тридцяти років тому. Але завдяки спільній роботі ми все швидко згадали, а те, що не знали, навчилися”, – згадує Олександр.

Чоловік одружений, має трьох дітей та онучку. Одна дитина в сім’ї з’явилася вже під час повномасштабного вторгнення, подружжя вирішили взяти під опіку дівчинку Інну, коли чоловік виконував бойові завдання на півдні країни. Каже, що найважче йому бути далеко від рідних, але він розуміє важливість та необхідність свого перебування на бойових позиціях.

«Я, як і всі українці, хочу скорішої перемоги та завжди бути поруч зі своєю сім’єю. І повірте, ми робимо усе від нас залежне, щоб пришвидшити довгоочікувану перемогу та скоріше повернутися додому», – каже чоловік.

1

2

3

Нагадаємо, двох воїнів з Кіровоградщини нагородили почесними відзнаками

Читайте також: бойова медикиня із Кропивницького отримала відзнаку «За мужність і відвагу»

Поширити:

Залишити коментар:

коментар