На Кіровоградщині впроваджують додаткові заходи безпеки

Андрій Райкович

Сьогодні, 21 червня, очільник Кіровоградської ОВА повідомив про впровадження радою оборони області додаткових безпекових заходів в умовах воєнного стану.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на начальника Кіровоградської ОВА Андрія Райковича.

Відтак, начальник ОВА розповів, що однією з безпекових заходів, яка діє на Кіровоградщині від початку великої війни є комендантська година. Однак, наголосив на тому, що результати перевірок та рейдів правоохоронних органів змушують актуалізувати певні її позиції.

“Додаткові впровадження полягають тому, що забороняють проведення після початку комендантської години розважальних заходів: концертів, дискотек, шоу, виступів професійних чи аматорських колективів, ярмарок, спортивних змагань-навіть благодійного спрямування. Також заборона діяльності закладів громадського харчування: барів, ресторанів, кафе або ж баз відпочинку після 22-ї години. Всі заклади мають бути зачиненими”, – підкреслив Андрій Райкович.

Також нагадав, що діє заборона на фото чи відеозйомку, онлайн-трансляції в місцях, що знаходяться поблизу критичної інфраструктури, розташування військових частин, формувань чи техніки воїнів, засобів ППО. Зафіксовані об`єкти можуть використовувати росіяни для нанесення та коригування ракетних та дронових ударів.

Нагадаємо, на Кіровоградщині запроваджують “режим тиші” під час повітряної тривоги

Читайте також: допомога Херсону, перевірка укриттів та мультипредметний тест під час тривоги,- підсумки ОВА

Поширити:

Залишити коментар:

коментар