Переселенка з Макіївки представила Кіровоградщину на міжнародному конкурсі

Студентка першого курсу ЦНТУ Катерина Шевченко посіла ІІІ місце на Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт зі спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Дівчина – переселенка. Приїхала у Кропивницький із Макіївки Донецької області.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією ЦНТУ.

Конкурс проходить за 11 різними спеціальностями. В секції спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» цього року на розгляд журі було подано 57 студентських наукових робіт від 71 здобувача освіти. Вони представляли майже сорок закладів вищої освіти.

До фіналу конкурсу, журі допустило 31 студента. Це були представники 17-ти університетів України, а також студенти з Польщі, Болгарії, Латвії, Швейцарії, США, Чехії, Китаю, Грузії, Литви, Великобританії, Азербайджану, Італії, Греції, Словаччини.

Катерина Шевченко представила на конкурс роботу на тему «Управління інноваційним проєктом з переробки відходів тваринного походження» (науковий керівник – доцент кафедри аудиту, обліку та оподаткування ЦНТУ, к.е.н. Ольга Пугаченко).

Робота була виконана двома мовами: українською та англійською, а захищала Катерина Шевченко свій проект у фіналі міжнародного конкурсу англійською.

Журі присудило науковій роботі Катерини ІІІ місце конкурсу.

Також відзначимо, що за результатами свого першого року навчання в університеті Катерина Шевченко має в доробку виступи на трьох науково-практичних конференціях, у тому числі, всеукраїнських та міжнародних, виступ на Науковому форумі «Молодь, право, бізнес: сучасні виклики та перспективи», а також три опубліковані наукові статті.

Довідково.

Міжнародний конкурс проходив на базі Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського. Співорганізатори - Міністерство освіти і науки України і Національна комісія Україні у справах ЮНЕСКО.

Читайте також:

Поширити:

Залишити коментар:

коментар