Як покарають мешканця Кіровоградщини за сексуальне насильство над 9-річною дівчинкою

Ілюстративне фото

 Олександрійська окружна прокуратура визнала винним  у вчиненні злочину сексуального характеру щодо неповнолітньої дитини 35-річного чоловіка.

Про це повідомляє Перша електроннна газета з посиланням на Кіровоградську обласну прокуратуру.

Подія сталася у травні 2021 року в одному із сіл Олександрійської громади.

Прокурор у суді довів, що чоловік, проживав по сусідству з потерпілою та товаришував з батьками дитини.  У той вечір перебував у своєму домі разом з потерпілою дівчинкою. Там він зняв з дитини білизну та вчинив щодо неї сексуальне насильство.

У ході судових слухань справи засуджений вину не визнав. Незважаючи на це, прокурор надав суду достатню кількість доказів його вини у скоєному злочині, зокрема, показання потерпілої сторони, свідків, допитаних у судовому засіданні, а також досліджені у ході судового слідства матеріали кримінального провадження.

Вироком суду його визнано винним у сексуальному насильстві щодо неповнолітньої та засуджено до 7 років позбавлення волі.

Крім того, ухвалено рішення про включення інформації стосовно засудженого до Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітньої особи.

Нагадаємо, на Кіровоградщині презентували проєкт з підтримки постраждалих від сексуального насильства

Читайте також: як повинні діяти поліцейські під час виклику про домашнє насильство

Поширити:

Залишити коментар:

коментар