Кіровоградщина пережила 30 ракетних атак від початку великої війни

© Міністерство оборони України

Тридцять ракетних обстрілів сталося на території Кіровоградської області від початку повномасштабного вторгнення росії на територію України.

Про це під час брифінгу повідомив начальник  обласної військової адміністрації Андрій Райкович, інформує Перша електронна газета.

Внаслідок цього, за словами очільника ОВА, довоєнний план розвитку області стало важко реалізовувати в життя у повному обсязі. Додає, що у 2021 році в планах був розвиток інфраструктури міста, однак наразі в пріоритеті допомога ЗСУ.

“Планували реалізувати урбаністичний парк, навести лад на центральних вулицях, головній площі міста і тому подібне. Однак після повномасштабного вторгнення з`явилися  відповідні постанови, які вказали на пеpшочеpговість залучення фінансів на конкретні напрямки. В даному випадку це підтримка наших воїнів. Ми зробимо все можливе, аби закінчити проєкти, розпочаті в рамках державнох програми “Велике будівництво”, та не переводити їх в сплячий режим. Також пам`ятаємо про ремонт доріг, я сам їжджу по вулиці Металургів та Промисловому проспекту і знаю, яким важливим є втілення в життя проєктування цих магістралей. Тому попри агресію ворога та тимчасові труднощі ми не зупиняємося і продовжуємо покращувати наше місто”,- зазначив Андрій Райкович.

Нагадаємо, цьогоріч Кіровоградщина майже втричі збільшила видатки на підтримку ЗСУ

Читайте також:  облрада знову виділить кошти на підтримку ЗСУ та сімей загиблих захисників

Поширити:

Залишити коментар:

коментар