На Кіровоградщині терміново збирають гроші на хіміотерапію для 3-річного хлопчика

© pixabay.com

Максиму Козулі, якому виповнилося тільки 3 роки, терміново збирають кошти на лікування.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією  мами хлопчика Сніжани.

Так, майже пів року тому у малюка виявили гостру лімфобластну лейкемію (рак крові першої стадії). Хлопчик родом з села Веселівка Бобринецького району.

«Максим вже пройшов два курси хіміотерапії. На щастя, лікування діє. Мій син в ремісії. Однак, попереду ще один третій блок. І це ще не все. Після сину доведеться приймати ще суху хімію. Якщо він буде стабільно в ремісії, тоді йому призначать курс вітамінів для відновлення організму», – розповіла Сніжана.

За словами, жінки саме завдяки небайдужим людям вона має змогу лікувати сина.

«Що першу, що другу хімію я змогла оплатити завдяки підтримці рідних і навіть не знайомих мені людей. Я дуже вдячна кожному, хто дарує шанс на життя моєму сину. Дай Бог кожному, щоб їх добро повернулося в подвійному розмірі. Я не знаю, щоб б я робила без цієї підтримки»,- зі сльозами на очах дякує мама Максима.

Сніжана також наголосила, що пишається своїм сином, адже він боєць, який бореться за життя.

«Попереду ще багато обстежень. І багато ліків. Але мій Макс сильний. Я вірю. Ми з ним впораємось. Якби тяжко не було. Єдине, що нам необхідно це знову підтримка небайдужих людей. Я змушена знову просити про фінансову підтримку. Кожного дня я витрачаю чималі суми, які сумарно непід’ємні для мене одної. Я можу кожному показати стопку чеків, які я всі збираю. Щоб люди знали і бачили, я не витрачаю ці гроші просто так»,- додала жінка.

Бажаючі допомогти 3-річному Максиму можуть переказати кошти на картку ПриватБанку: 4149499133567352 (Козуля Сніжана Михайлівна).

Контактні номери телефону – 0 (98) 859 83 78 (мама Сніжана).

1

2

Нагадаємо, у Кропивницькому можна обстежити молочні залози на сучасній апаратурі

Читайте також: 10-кілограмову пухлину вирізали в пацієнтки кропивницького онкоцентру

Поширити:

Залишити коментар:

коментар