У Знам’янці безкоштовно харчуватимуть дітей військових, в тому числі загиблих і полонених

Виконком Знам’янської міськради вніс зміни до свого рішення від 25 січня 2023 року «Про встановлення додаткових пільг під час організації харчування у закладах освіти Знам’янської міської територіальної громади».

Про це з посиланням на міськраду повідомляє Перша електронна газета.

Зміни стосуються пункту 1 рішення, його виклали в новій редакції.

А саме: «Звільнити від плати за харчування у закладах дошкільної, загальної середньої освіти Знам’янської міської територіальної громади дітей:

  1. один з батьків безпосередньо брав участь в АТО, ООС;
  2. бере участь у бойових діях, у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України, або є військовослужбовцем, який потрапив у полон чи отримав інвалідність під час участі в АТО, ООС, бойових діях у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України;
  3. які належать до сім’ї осіб, які загинули (пропали безвісти), або померли внаслідок поранення, контузії чи каліцтва, одержаних під час захисту Батьківщини а бо інших обов’язків військової служби (службових обов’язків), а також внаслідок захворювання, пов’язаного з перебуванням на фронті, або одержаного в період проходження військової служби (у тому числі на території інших держав) під час воєнних дій та конфліктів».

Нагадаємо, прокурори домоглися виплати грошової допомоги сиротам з Петрівської ТГ.

Читайте також:

Поширити:

Залишити коментар:

коментар