У Кропивницькому попрощалися з 27-річним командиром аеромобільно-десантного взводу

Вчора, 14 лютого, на Алеї почесних воїнських поховань Далекосхідного кладовища рідні, друзі, побратими попрощалися із загиблим на передовій земляком – Героєм солдатом Сергієм Случем.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на Кропивницьку міську раду.

27-річний командир аеромобільно-десантного взводу загинув 6 лютого в районі селища Білогорівка Луганської області.

“Веселий, душа компанії, фанат футболу, займався спортом. З родиною мешкав на Яновського. Зі школи його зустрічала бабуся, яку він дуже любив. Коли був ще геть малий, кликав її, щоб вона перевела його через дорогу, бо самому йому переходити забороняли батьки. Він виріс у нас на очах, хороший, вихований хлопець. Після школи пішов до технікуму механізації сільського господарства, потім працював. Велике горе для нас усіх, непоправна втрата”, – розповідають друзі й сусіди Сергія Случа.

Панахиду за загиблим відслужив архієпископ Кропивницький і Голованівський Православної церкви України Марк.

“Живемо в час війни, у якій наш народ втрачає ще зовсім юних українців і українок, які б могли будувати майбутнє нашої країни. Вони пішли захищати нас від зла. Зла, яке опанувало сусідами-росіянами, цілим їх плем’ям й спонукає цю божевільну орду йти війною на нашу землю. Коячи страшні злочини, вони остаточно втрачають образ Божий. Нам складно усвідомити, що люди можуть бути здатні на таке. Ми всі не ідеальні, але щоб приходити в чужу країну, вбивати, гвалтувати, руйнувати і ще при цьому тішитися скоєному та похвалятися — це поза межею нашого розуміння. Ми бачимо, що на тій стороні немає з ким говорити і про щось домовлятися. Засліплені ненавистю й злобою, росіяни розуміють лише мову сили”, – наголосив під час жалобної церемонії Владика Марк.

2

3

9

33

83

Нагадаємо, загинув, рятуючи побратимів: у Кропивницькому провели в останню путь захисника

Читайте також: на Кіровоградщині попрощалися із загиблою військовослужбовицею

Поширити:

Залишити коментар:

коментар