Чорна футболка: musthave на кожен день

Серед основних елементів базового гардероба ледь не головне місце займають топи. Класична чорна футболка Solmar легко поєднується з шортами чи легінсами для ідеального щоденного вбрання або ж більш вишуканого образу з прикрасами та аксесуарами. По суті її використання обмежується лише фантазією та сміливістю власниці, яка може робити з нею практично все що завгодно і залишатися стильною.

Як вибрати свою модель?

Варіантів поєднання темного верху існує безліч, але коли справа наближається до покупки звичайної чорної футболки, кількість пропозицій може здатися нескінченною. Пошукові системи та сайти магазинів пропонують тисячі моделей, але і серед них часом важко знайти універсальний варіант.

Насамперед при виборі варто прислухатися до власних відчуттів. Футболки зазвичай приталені, тому все зводиться до того, як тканина відчувається на шкірі та наскільки добре вона облягає тіло. Трикотаж від Solmar в цьому має лідерство серед інших матеріалів, до того ж він практично не потребує спеціального догляду. Йому присутня важлива характеристика, що означає розтяжність, яка в різних моделях може бути:

  • висока;
  • низька;
  • середня.

Показник впливає на посадку, а також на власні відчуття. Тим, хто цінує еластичність, варто вибирати більш розтяжні тканини. Трикотаж низької розтяжності практично не деформується від навантажень, тому його вибирають шанувальниці щільних тканин.

Як стилізувати просту чорну футболку?

Існує безліч способів, як обіграти цей базовий предмет гардероба. Для стилістів чорний топ вже давно став ідеальним поєднанням з майже будь-яким низом і багатошаровими образами. При цьому навіть в монохромі с чорними штанами та кросівками образ залишиться стильним і доречним у багатьох випадках.

Чорний — один з найкращих кольорів, що підкреслюють зовнішній вигляд. Лаконічний крій футболки дозволяє створювати більше, ніж офіційні й ділові образи. Поєднуючись з тафтовою або фатіновою спідницею та підборами, вона створює стильне вбрання для вечора. При цьому залишається універсальним елементом, який хочеться за звичкою носити з джинсами та діловим костюмом. 

Футболки знайдуться в будь-якому гардеробі, але їх універсальність часто сумнівна. Тому при створенні капсульного набору краще вибирати лаконічні футболки без зайвого декору та принтів, а вже перед виходом декорувати їх, поєднуючи з іншими елементами. Також важливо пам’ятати, що таких базових речей все ж краще мати декілька, тим паче що вони просто не можуть вийти з моди.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар