До Дня закоханих воїнам на Донецькому напрямку можна відправити шкарпетки-валентинки

Ілюстративне фото

До Дня закоханих комунікаційна агенція Postmen створила шкарпетки-валентинки для ЗСУ.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланняям на Кіровоградський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки.

“Цьогоріч головний об‘єкт кохання всіх українців – це ЗСУ. Їхні вчинки є найпотужнішим проявом турботи та любові. Тож День закоханих – це чудова нагода зізнатися у коханні та висловити вдячність нашим захисникам і захисницям, а також огорнути їх теплом і любов’ю”, – розповідають працівники агенції Postmen.

З цією метою комунікаційна агенція Postmen відкрила банку для збору коштів на шкарпетки-валентинки для військових. Команда агенції пропонує загорнути обійми та слова вдячності в єдиний подарунок – листівки з побажаннями та теплі шкарпетки з унікальним дизайном #ЗакоханіВЗСУ .

“Війна вносить свої поправки в усі свята, традиції привітання і подарунки. Ми модернізували традиційні валентинки, щоб вони могли зігрівати нашу справжню любов — бійців ЗСУ на передовій», – деталізував  керівник комунікаційної агенції Ярослав Ведмідь.

Щоб доєднатися до ініціативи агенції, потрібно перерахувати донейт і залишити теплі слова захисникам у підписі до транзакції або в особистих повідомленнях на сторінках Postmen.

14 лютого збір буде закрито.

Послання кожного учасника ініціативи перенесуть на валентинку з унікальним дизайном, розробленим Postmen, і разом зі шкарпетками  відправлять  на Донецький напрямок.

Результатами агенція поділиться у соцмережах, а Кіровоградський обласний ТЦК та СП продублює їх на своїй фейсбук-сторінці.

Нагадаємо, у Кропивницькому збирають гроші на евакуаційне авто для підрозділу, в якому загинуло подружжя

Читайте також: громада Кіровоградщини зібрала понад 50 тисяч на тепловізійний приціл для ЗСУ

Поширити:

Залишити коментар:

коментар