Студентів з Кіровоградщини запрошують на безкоштовні лекції викладачів Гарварду, Кембриджу і Оксфорду

В Україні стартує безкоштовний освітній STEM-курс, який включає лекції про клітинну біологію, космічну біологію та data science від викладачів з Гарвардського, Кембриджського та Оксфордського університетів.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією Благодійної організації Zalli Foundation та ГО  We Speak Science.

Мета програми — дати молодим людям з усього світу доступ до провідних досягнень у STEM-спеціальностях (наука, технології, інженерія та математика). Окрім того, курс дасть можливість молоді підготуватися до подальшого навчання та кар’єри в STEM-галуз

Долучитися можуть усі охочі, віком від 16 років. Програма викладається англійською та стартує 27 лютого.

Подати заявку можна до 20 лютого.

Під час курсу формат навчання буде побудований за принципом того, як відбувається освітній процес у Оксфорді та Гарваді. Також слухачі будуть спілкуватися з вченими з провідних інституцій та студентами з різних країн протягом трьох тижнів.

Окрім того, навчання на STEM-програмі передбачає можливість взяти участь у STEM-змаганнях, які оцінюють академіки з університетів Ліги плюща та конкурсі SPACE, в журі якого входять науковці, які пройшли навчання в NASA.

Читайте також:

Поширити:

Залишити коментар:

коментар